Debatteer 30 januari met Kamerleden over wonen en verkeer in Lansingerland

Maar liefst twee Tweede Kamerleden komen maandagavond 30 januari naar Lansingerland. Barbara Visser en Roald van der Linde gaan in het gemeentehuis in debat over wonen, verkeer en het vliegveld.

Lansingerland is een fantastische plek om te wonen, maar je moet er wel goed kunnen komen, of het nu is met de auto, trein of fiets. Hoe zorgen we dat we niet alleen lekker doorrijden op de nieuwe A13/A16, maar ook op onze provinciale wegen? En hoe moeten onze nieuwe wijken eruit zien? En wat betekenen die nieuwe hypotheekregels voor onze jongeren, hoe komen die aan een huis. En hoe moet dat als onze bejaarde ouders thuis willen blijven wonen? Is die uitbreiding van het vliegveld echt nodig, en wat betekent dat voor onze dorpen?


Alle bewoners van Lansingerland zijn maandag 30 januari vanaf 20.00 uur van harte welkom om mee te praten in het gemeentehuis, Tobias Asserlaan 1 Bergschenhoek. De toegang is gratis.


Barbara Visser is woordvoerder Verkeer en vervoer voor de VVD. Roald van der Linde is woordvoerder Bouwen en wonen in de Tweede Kamer.