VVD trots op herstelplan voor ondernemers

Het College van B en W heeft op verzoek van VVD-raadslid Ed van Santen een herstelplan voor ondernemers en winkeliers opgesteld. De VVD is trots op de inhoud van dit plan dat onze lokale ondernemers helpt uit de crisis te komen.

De VVD heeft vorig jaar en dit jaar online sessies gehouden met lokale ondernemers. Hieruit zijn toen veel signalen gekomen met het oog op de periode als versoepelingen van de Corona maatregelen zich aandienen.

Ed van Santen heeft daarom namens VVD Lansingerland dit onderwerp geagendeerd bij de commissie Algemeen Bestuur. De vraag aan het College was om met een plan te komen. Hierin moeten ondernemers en winkeliers worden ondersteund zodra versoepeling van Corona maatregelen een feit is.

Het College heeft hieraan gehoor gegeven en een herstelplan opgesteld. Een greep uit de vele maatregelen: uitstellen van betaling van lokale lasten, het toestaan van grotere terrassen voor de Horeca en het niet vragen van kosten voor het verlenen van een vergunning voor evenementen.

Zie ook: https://www.lansingerland.nl/actueel/herstelplan-voor-ondernemend-lansingerland